BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

popopoop art ;)

haip guys ! :)

ilove pop art n admire ANDY WARHOL SO MUCH . pop art ni more to colourful n comic draw to me concept of pop art refers not as much to the art itself as to the attitudes that led to it :) ni work part 2 kite org kna compose all 30 drawing yg kite org bt mnjadi satu karya . ciss ckp nk gempak haha jgn nk karya sgt la kan mcm sampah pown ade T.T ni sebhagian drp yg pling sakai yg ak bt maybe botol coke dgn pisang kott artwork ak yg best. erk best ke -.-"



akuh tade gambar dekat la botol coke tuh ni je yg paling dekat zZz syg nye

hah ni la studio kite org msing masing mnggu giliran tuk proceed final tadangtadang !
ni la final nye dye hasil compose 30 drawings tuh 6pak simple tapi bnyak knangan manes tapi PAHIT LAGI BANYAK siang malam betungkus lumus bt drawing ATAS LANTAI ak ulang skali lagi ATAS LANTAI TEPI LONGKANG =..= haha terbaek kan lec ak ni lah hukuman nye kpd batch kite org yg pemalas mcm taek bnyak cabarn nye kot nak kna lukis ats lantai nk menonggeng lagi da rapat2 draw antra student pijak lukisan ko , ko pijak lukisan ak balik haha mlng nye ak dpt kat bhgain lantai pecah so secara live nye terhasil lah satu efects seni semulajadi atau dikenali sebgai parut petir . haha kat parut tu semut suke lalu . ak mmg suke dye lalu kat situ mmg hari2 ak tunggu dye lalu situ senang cerita dgan dorang2 ak cat kan kat drawing ak tuh kat situ juga dorang arwah takziah la ye =P btol coke ni ak bt paling last . mmg keje sia sia ak bt btol coke pkai pensel . sorang lalu haus sorang pijak mmg sahh MMG SAHH tapak kasot dorang lah peganti btol coke ak . last2 nk tanak ak pekatkan dgn acrylic .HANYA TUHAN SAJE YG TAU betape bencinye ak kat botol coke tuh tyme tuh haha bt pakai pensel lagi senang kot last2 ak campor +.+ hah ni tade la lawa sgt pown -___-


ok BYE ;)

2 comments:

Kartika Azmi said...

lawa nyaaaaaaaaaa

ainkeytot said...

eh kartika :D TENGS DARLING :)