BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

meh la sini tgok Mc Queen Jeans klo beminat contact saia ;)

kalao saia ade nak jual baju n sluar murah murah -bundle dlm condition baek tapi jarang dipakai n maybe x penah dipakai . korang nak x ? ;) bkn ape kdg kdg tesalah beli sebab besa utk dri sndri sbab skrang saia makin mengecil mostly seluar size 27 28 da x boleh pkai even baru bli coz now im wearing size25 , membazirkan :/ n then bese la pompuan suke beli memakai nye tidak ahha kan kan hihi so drp teros membeku dlm almari i would like to share wif my frens mane tau klao korang suke, tetarik or beminat dgn dis thing . dah upload utk korang tgok tgok dulu . klo rase bekenan boley la jemput jemput tanye ;)


*should i call it pinggan or pinggang HAHA k im confuse now

*poket depan
anyting ask me . tengs for looking ;)

SOLD .

4 comments:

cik Meow said...

dah jual ke?? baru nk tnye nak cari suar jns ni kat mane...

ainkeytot said...

belom bdk tu x jd coz dye worry takot x muat . nak ke dear ? ;)

cik Meow said...

nak ^^ cowi lmbt update...
lau dah sold ley bgtau bli dimane??

suriram ram ?? said...

dekat butik butik kat mega mall banyak . hee :)